Salon Masaj Erotic Jade Palace

    JADE PALACE este un centru unic de masaj erotic din Bucuresti, inspirat din traditia culturilor orientale. Cele sapte camere ale salonului de masaj erotic au un design deosebit, inspirat parca din incaperea unei gheise. Numai imagineza-ti cum EA, sta lenesa intinsa pe pat, mangaindu-se pe nurii ei tari si obraznici asteptandu-te pe TINE, sa-ti cuprinda trupul puternic, dornic de placeri nebunesti. Vei tanji dupa atingerile ei, dupa caldura trupului ei, dupa clipele minunate pe care cu siguranta nu le vei putea uita.
    Culorile folosite in decorul salonului Jade Palace iti dau senzatia de liniste, pasiune, romantism, relaxare si echilibru. Pentru ca ne-am documentat si am dorit sa va oferim o atmosfera mistica, am folosit culori deosebite precum rosul, culoarea pasiunii si romantisului. Auriul, o alta culoare folosita in cadrul salonului de masaj erotic, aceasta simbolizeaza rafinamentul si bogatia. Pentru a va facilita deconectarea de tot ceea ce se intampla in afara salonului de masaj erotic si pentru a va relaxa, destinde si pentru a va da senzatia de liniste si meditatie am folosit si culoarea verde. Aceasta culoare iti confera buna-dispozitie, echilibru si siguranta.
    Cu ajutorul maseuzelor din cadrul salonului nostru de masaj erotic, dorim sa va aducem pe culmile placerii. Atunci cand veti fi mangaiat si rasfatat de mainile magice ale maseuzele, dorim sa ai senzatia ca te desprinzi de viata reala si ca traiesti in paradis. Iti garantam ca vei pluti de placere. Corpul tau va cere la nesfarsit sa fie invaluit de mangaieri patimase, isi va dori sa fie acoprit de trupul fierbinte si catifelat al maseuzei. Placerea pe care o vei simti iti garantam ca nu ai mai avut parte de ea, trupul tau se va incarca cu atata caldura incat vei fi precum un vulcan gata sa erupa.
    Oare tu intelegi cu adevarat ce inseamna masaj erotic? Oare ai capacitatea de a intelege ca masajul erotic nu este genul de masaj facut de oricine, la intamplare, ca atunci cand esti incordat si iti sunt masati un pic umerii? Nu, crede-ma cu siguranta nu este vorba doar de asa ceva. Pentru a putea face un asemenea masaj trebuie sa iti placa in primul rand, nu-l poti face pe cel pe care-l masezi sa se simta bine daca tu nu faci asta din placere, se va simti cand nu iti doresti sa faci acel lucru. Din aceste motive, nu am ales orice fata ce a venit la noi si a dorit sa faca masaj erotic. Maseuzele au fost atent selectionate si ulterior aceastea au fost instruite de cei mai buni maseuri ai masajului erotic. Dorim sa va oferim calitate!!!
    Lasa-te purtat de val si paseste in acest paradis al placere, vino la salonul de masaj erotic Jade Palace, unde jucausele si nebunaticele noastre maseuze sunt nerabdatoare sa-ti dezmiarda trupul. Clipele petrecute alaturi de maseuzele noastre vor fi mistice. Dorintele tale vor fi porunci pentru ele!!!

Locatie si contact

Telefon: 0732.11.88.00
Adresa: Calea Calarasilor nr. 90
GPS: 44.433232,26.11772