Despre Masaj Erotic HotAngels

  Dupa ce veti achita contravaloarea sedintei de masaj, maseuza va va invita sa faceti dus. Acesta poate fi asistat sau nu, depinde numai de dorinta dumneavoastra. Inainte de a intra in baie vi se va oferi prosop si gel de dus.
  Dorim sa va precizam ca maseuza va va asista numai din exteriorul cazii si se realizeaza ori prin spalarea efectiva, ori prin atingeri tandre ce va vor pregati pentru masajul ce urmeaza.
  Dupa terminarea dusului, urmeaza sedinta de masaj.
  O sedinta de masaj dureaza in general 45 de minute, aceasta cuprinde masaj de relaxare, body masaj si masaj erotic cu finalizare.
  Finalizarea va avea loc doar prin tehnicile ale masajului erotic!!!
  Puteti alege masajul combinat sau doar un tip de masaj. Pentru un plus de relaxare si placere maxima, va recomandam sa le alegeti pe toate trei. De asemenea, va recomandam ca inaintea inceperii sedintei de masaj sa vorbiti deschis cu maseuza noastra si sa-i spuneti exact ce va place, ce va displace si ce va incita. Chiar este de preferat ca in timpul sedintei de masaj sa discutati deschis cu maseuza, pentru ca rezultatele sa fie cele dorite de dumneavostra.
  Maseuzele noastre au fost instruite de cei mai buni maseuri, de aceea va putem garanta peentru calitatea fiecaruit tip de masaj ales.
  Masajul de relxare este benefic tuturor persoanelor ce doresc un tonus mai bun si o detensionare a intregului organism.
  Body masajul este tipul de masaj ce se realizeaza cu corpul maseuzei. Aceasta isi va ondui tandru trupul pe corpul dvs. Aceste miscari va vor incita maxim. In functie de igiena dvs, si numai daca maseuza doreste, aceasta va poate saruta pe tot corpul pentru a trezi in dvs. senzatii de neuitat.
  Dupa realizarea celor trei tipuri de masajul, urmeaza finalul mult asteptat... explozibila finalizare, care se realizeza doar prin tehnici ale masajului erotic, orice contact sexual fiind strict interzis!!!
  Dupa ce sedinta de masaj se va termina, maseuza va va reinvita la dus, in aceleasi conditii ca si dusul de la inceputul sedintei de masaj. Apoi aceasta va fi indrumat spre receptia salonului, unde va veti putea spune parerea despre calitatea masajului si prestatia maseuzei.