Salon Masaj Erotic Vip Zone

  Rafinament, lux, senzualitate, profesionalism, masaj erotic de calitate si cu siguranta multe alte surprize, cam asta as putea sa-ti spun pentru inceput despre salonul de masaj erotic Vip Zone.
  Cine nu doreste sa se simta ca un VIP? Un VIP ce nu este vanat de paparazzi, pentru ca, discretia este cuvant de ordine pentru noi. Vei putea sa-ti dai frau liber imaginatiei si sa faci tot ce-ti trece prin cap, precum un star. Nu te vom lasa sa fii cuminte sau sa te simti inhibat.
  Zeitele salonului de masaj erotic Vip Zone au puterea de a te fermeca si de a te face sa nu mai fii stapan pe gandurile si gesturile tale. Asa cum spune chiar si numele salonului, acest salon este o zona a VIP-urilor. Design-ul salonului este rafinat si luxos, acesta a fost decorat de profesionisti.
  Am dorit un design minimalist, nu am dorit o atmosfera incarcata. Am folosit culori precum mov, alb si rosu. Usile celor sapte camere de masaj erotic au culoare wenge, una dintre cele mai elegante culori ce iti inspira rafinament, eleganta si lux. Inca de la intrare veti fi intampinat de eleganta si rafinament, culoarea predominanta a receptiei fiind movul. O alta culoare folosita in cadrul salonului de masaj erotic este albul. Puritatea acestei culori exprima erotismul rafinat. Am folosit, de asemenea, si culoarea rosie care este culoarea erosului, a pasiunilor ardente, a focului si a fortei virile.
  Da-ti frau liber imaginatiei si intra intr-o atmosfera provocatoare si in acelasi timp plina de mister alaturi de nimfe atragatoare ce te vor elibera de stresul cotidian, de toate acestea poti avea parte doar la Vip Zone. Maseuzele noastre sunt calificate in arta masajului erotic, prin atingerile lor vei avea posibilitatea sa te desprinzi de realitate, lasa-te purtat de val, si nu vei regreta ca ai facut acest lucru. De masaj obisnuite poate ai parte in fiecare zi sau noapte, dar de un masaj erotic facut de o profesionista cu siguranta nu. Pentru ca doar aici arta se impleteste cu profesionalismul, am fost nascuti sa-ti oferim doar servicii de calitate, vei intelege ce inseamna cu adevarat masaj erotic.
  Masajul erotic nu are nicio legatura cu masajul normal, pentru ca acesta este menit sa starneasca simturile si pasiunea si in final sa se termine cu un orgasm exploziv. Trupul tau va zvacni de placere, vei avea impresia ca traiesti intr-o lume feerica. Iti vei aduce cu placere de nebunaticele noastre zeite.

Locatie si contact

Telefon: 0734.00.00.93
Adresa: Bd-ul Mihail Kogalniceanu nr. 20
GPS: 44.434561,26.083492