Servicii de Masaj Erotic HotAngels

Vip Zone servicii masaj erotic
Jade Palace servicii masaj erotic
Thai Passion servicii masaj erotic
Private Dolls servicii masaj erotic

HotAngels.ro se reinventeaza cu noi servicii de masaj erotic, promotii cu reduceri progresive de pana la 30% in functie de durata masajului (30, 60, 90, 120, 180 minute), “masaj dublu” cu doua maseuze cu super reduceri, “masaj cuplu” cu una sau doua maseuze, “masajul 5 prieteni/unul gratuit”, noi tehnici de masaj erotic, masaj de relaxare profesional, pe masa de masaj, cu uleiuri calde si pietre vulcanice, masaj erotic dominant si de stimulare a punctului “G” cu jucarii erotice, promo masaj erotic “Happy Hour” in intrevalul 12:00-16:00 cu reducere suplimentara de 10 lei la fiecare ora, masaj erotic la hotel sau la domiciliu cu binecunoscutele reduceri aferente...

HotAngels.ro s-a reorganiziat si la capitolul “igiena”, oferind clientilor sai papuci de unica folosinta, cearsaf de unica folosinta si gel de dus de unica folosinta.

NOU!!! Free bar cu bauturi racoritoare sau alcoolice este accesibil acum la orice tip de masaj. Sampanie si sandwich din partea casei la masajele de cursa lunga de doua si respectiv trei ore.

Maseuzele noastre au inceput sa experimenteze codul gheiselor, au aflat secretele erotismului universal si sunt dispuse acum sa vi le impartaseasca...doar sa le intrebati si veti afla tot ceea ce poate nu stiati...sau veti simti tot ceea ce poate nu ati simtit pana acum...

Va dorim o relaxare cat mai erotica in saloanele HotAngels si, daca doriti sa ne confirmati parerea, va punem la dispozitie un formular de impresii prin care ne angajam sa tinem cont de sfaturile dumneavoastra.